Hemmink B.V. kiest voor de CRM oplossing van update software


AMSTERDAM, 20071015 -- Amsterdam, oktober 2007- Hemmink B.V., een importeur van onder andere elektrotechnisch installatiemateriaal, heeft voor de beheersing van haar sales-, marketing- en serviceprocessen gekozen voor update.seven, de CRM oplossing van update software.

Het CRM project bij Hemmink
Met update.seven zal Hemmink de kosten sterk verlagen door een betere beheersing van haar marketing- en verkoopprocessen. Alle relatie- en klantgegevens zullen met de CRM oplossing van update software gecentraliseerd worden en voor elke werknemer toegankelijk zijn, waardoor de interne communicatie verbeterd. Door de geïntegreerde schermen van update.seven kan Hemmink naast klantcontacten, ook afspraken, taken en projecten op een klantgerichte wijze beheren, dit zorgt ervoor dat Hemmink haar klanten nog beter van dienst kan zijn en dat de servicekosten zullen dalen. Verder zorgt update.seven dat er meer managementinformatie beschikbaar komt, om zo gerichter te kunnen communiceren en verkopen.

"We hebben gekozen voor update software als CRM leverancier, omdat we met update.seven niet alleen schermen, maar ook processen en workflows eenvoudig en snel kunnen aanpassen zonder te programmeren. Hierdoor is de software naar eigen behoefte aan te passen en wordt je als onderneming niet in het keurslijf van een CRM leverancier gestopt." aldus Renze Meester, CRM projectmanager van Hemmink.

update.seven zal vanaf week 42 live gaan met de klantmanagementmodule waarna de overige modules snel zullen volgen. In totaal zullen 40 users op de Marketing-, Sales- en Serviceafdeling gebruik gaan maken van update.seven.


Over Hemmink
Hemmink B.V. uit Zwolle is een importeur van elektrotechnisch installatiemateriaal, bevestigingsmateriaal, kabeltelevisiecomponenten, draad en kabel, beveiligingsmateriaal en technische tapes. Hemmink B.V. bestaat sinds 1951 en dankt haar succes aan een langdurige samenwerking met haar relaties. Hemmink mag met een jong en enthousiast team medewerkers dat uit zo'n 50 personen bestaat beschouwd worden als een constante, betrouwbare factor binnen de elektrotechnische en kabeltelevisiemarkt.


Over update software
update software is Europa's toonaangevende leverancier van Customer Relationship Management oplossingen gespecialiseerd in het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen. Met update.seven de CRM oplossing van update software kunnen niet alleen schermen, maar ook processen en workflows eenvoudig en snel aangepast worden zonder te programmeren. Dit biedt onze klanten de laagst mogelijke TCO (Total Cost of Ownership) en maximale flexibiliteit.De applicatie is onder andere leverbaar in een web, client server, PDA, Blackberry en smart phone versie in 21 talen. update CRM wordt in Europa door ruim 1.450 klanten en meer dan 150.000 users gebruikt. Canon Europe, BAM, Pernod Ricard, Hans Grohe en American Express zijn slechts enkele aansprekende klanten van update software. Voor meer informatie zie www.update.com.





Ingezonden persbericht