3D-Daten voor alle singels in Nederland


Introductie datingsites met 3D ontmoetingsplaatsen

ZALTBOMMEL, 20071015 -- Op 15 oktober 2007 lanceert SLDating Network een aantal datingwebsites met nieuwe diensten die huidige datingsites niet bieden. Een 3D chatbox bijvoorbeeld. En een complete 3D vormgegeven stad, waar mensen elkaar virtueel kunnen ontmoeten. Er zijn aparte websites voor hetero's, homo's, erotische contacten en voor lesbiennes.

Net als echt daten, maar dan online
Dennis van Drie, directeur van SLDating Network: "De meeste datingsites zijn nogal statisch. Je plaatst een advertentie en hoopt op een reactie. Maar daten is veel spannender dan dat! In een bar of bij de tennisvereniging ontstaat een spanning tussen twee mensen, waarna een flirt volgt en daarna een voorzichtig eerste contact. Die spanning en het leuke element van daten integreren we nu op onze datingwebsites met een levensechte 3D omgeving. Als virtueel persoon kun je daar anderen tegen het lijf lopen. Zoals dat in het echte leven ook gebeurt."

Websites met vele extra's
Hetero's kunnen terecht op SLDating.nl, homo's op SLGaydating.nl, lesbiennes op SLGirlsDating.nl en voor mensen die geen relatie maar een spannend contact zoeken, is er SLSexDating.nl. Al deze sites bieden naast chat- en advertentiemogelijkheden ook extra's zoals `love games', gratis video chat, VOIP telefonie en de mogelijkheid om video's en muziek te uploaden en een blog bij te houden. Dennis: "Daarnaast zijn we nog bezig met de ontwikkeling van een ontmoetingsplaats op Second Life. Hiervoor hebben we een complete simulator gereserveerd."