Win kantoorruimte in het Beurs World Trade Center Rotterdam


Rotterdam zoekt dé Ondernemersbelofte van 2008

ROTTERDAM, 20071015 -- Area010 daagt samen met De Kamer van Koophandel Rotterdam, jonge, ambitieuze ondernemers uit om te strijden om de titel `Rotterdamse ondernemersbelofte van 2008'. Wie deze titel op het lijf is geschreven en niet meer dan één jaar actief is als ondernemer kan zich tot 15 november 2007 aanmelden via de website: www.ondernemersbelofteprijs.nl. Naast het winnen van een volledig ingerichte kantoorruimte voor een periode van drie maanden ontvangt de winnaar ook een starterspakket t.w.v. ruim ¤ 3.000,-. Hét pakket om je opstart als ondernemer te vergemakkelijken.

Waarom een ondernemersbelofteprijs?
Rotterdam is een stad waar veel jong talent te vinden is. Niet voor niets mag Rotterdam zich uitroepen tot Jongerenhoofdstad 2009. Ook op het gebied van ondernemerschap is er veel jong talent te spotten. Speciaal voor dit talent heeft Area010 de Ondernemersbelofteprijs in het leven geroepen. Het is hard werken als jonge, startende ondernemer en een duwtje in de rug kan dan geen kwaad.

Hoe gaat het in zijn werk?
Na de selectieronde op 15 november worden de genomineerden uitgenodigd voor een `final pitch' op 13 december 2007. Een deskundige jury zal de ondernemers (in spé) en hun businessidee beoordelen op inhoud, creativiteit en innovativiteit. Aan het eind van de avond wordt de winnaar bekend gemaakt en is Rotterdam weer een veelbelovende ondernemer rijker.

Wat is Area010?
Area010 is een verzamelplaats van jonge ondernemers in het Beurs World Trade Center Rotterdam, opgericht om succesvol en hoogwaardig ondernemerschap te stimuleren. Samen met haar partners, het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool InHolland en Erasmus Universiteit, biedt Area010 de beginnende ondernemer een werkplek, netwerk en begeleiding. Dit vergroot de slagingskans van de nieuwe onderneming.





Crealistic PR