Kans op verschillende reizen met een VELUX dakvenstercode


(advertorial)

DE MEERN, 20071015 -- Omdat VELUX zich niet alleen op nieuwe klanten richt maar ook graag iets voor haar bestaande klanten doet, is de dakvenstercode.nl actie gestart. Heeft u een VELUX dakvenster? Controleer dan snel uw dakvenstercodes op het typeplaatje van het dakvenster en maak kans op verschillende stedentrips en een reis naar het Noorderlicht! De actie loopt van 15 september 2007 tot en met 31 december 2007 en is alleen online te vinden op www.dakvenstercode.nl en www.velux.nl.


Het VELUX dakvenster als lot
Het VELUX dakvenster is het lot waarmee dakvensterbezitters 12 weken lang kans maken op een weekendtrip naar lichtstad Parijs of sfeervol Kopenhagen. Buiten de weekprijzen dingen zij aan het eind van de actie mee naar de superprijs: een 4-daags arrangement naar het Noorderlicht in Zweeds Lapland!

Geen aankoopverplichting
Het unieke aan deze actie is dat er geen aankoopverplichting aan kleeft. De deelnemer hoeft niet eerst een aankoop binnen een actieperiode te doen om deel te kunnen nemen. Er hoeft alleen maar een VELUX dakvenster in het dak van het huis geïnstalleerd te zijn. Het enige dat de bezitter of bezitster van het dakvenster hoeft te doen is zichzelf te registreren op www.dakvenstercode.nl. De deelnemer ontvangt dan na iedere weektrekking per e-mail bericht of hij/zij één van de trips gewonnen heeft. De actie is bijzonder laagdrempelig voor iedereen die een dakvenster bezit.

Extra kans door vrienden, familie of kennissen
In de actie zit de mogelijkheid om ook vrienden, familie of kennissen op de hoogte te stellen van de actie. Als beloning verhoogt de deelnemer voor iedere vriend, kennis of familielid die binnen een week reageert door op een link te klikken zijn/haar kans om een weekendtrip of de superprijs te winnen. Daarnaast verdient de deelnemer ook 3% korting op het online raamdecoratie assortiment van VELUX per reagerende vriend, kennis of familielid.

Meer informatie?
Alle informatie over deze unieke actie is te vinden op www.dakvenstercode.nl. Daarnaast is ook op www.velux.nl veel informatie te vinden over de actie.