Wintersport website Apresski.Biz totaal vernieuwd


MAASLAND, 20071015 -- www.Apresski.Biz is gelanceerd in januari 2005 en is uitgegroeid tot een van de grootste wintersport websites van Nederland. Zoals de naam doet vermoeden is de site gericht op actieve wintersporters, maar is zij vooral gespecialiseerd in het feest na het skiën: de après-ski.

Meer dienstverlening
In de zomer van 2007 heeft Apresski.Biz een volledige metamorfose doorstaan waardoor de dienstverlening aan de bezoekers sterk is vergroot. Belangrijke nieuwe diensten die zijn toegevoegd zijn onder andere de Wintersport Countdown Counter en de Wintersport Kalender. Wintersporters kunnen daarmee in realtime zien hoeveel dagen ze nog moeten aftellen tot hun vakantie, maar ook wie er tegelijk in hetzelfde skigebied op vakantie gaat. In het gratis on-line Foto Album kunnen de leden hun wintersport foto's en een foto voor het Smoelenboek uploaden.

Après-ski shops
Gedurende de wintermaanden worden vrijwel dagelijks relevante nieuwsberichten geplaatst in het on-line Magazine en kun je volledig legaal de beste après-ski Hits downloaden in de Download Shop. Ook worden vanzelfsprekend après-ski ringtones aangeboden en kun je heel eenvoudig je eigen unieke après ski shirt ontwerpen en bestellen.

Après-ski Forum en Magazine
Het après-ski forum is de basis van de site. Onze leden (ondertussen ruim 1.800) delen hier hun ervaringen en bespreken de skigebieden en vanzelfsprekend de beste après-ski plaatsen en bars.
Het Apresski.Biz Magazine is het startpunt van de site. Hier vindt je het allerlaatste wintersport nieuws, de navigatie naar alle diensten en links naar vrijwel alle après-ski bars in Europa. De aanwezige rss-feed zorgt ervoor dat je altijd volledig op de hoogte blijft van alle nieuwe berichten en artikelen.

Redacteuren gezocht
Aangezien Apresski.Biz momenteel erg aan het groeien is en ze het succes verder willen uitbouwen is er op korte termijn dringend behoefte aan extra redacteuren. Dus houd je van wintersport, kun je goed schrijven als het je leuk lijkt om mee te werken aan het succes van deze site: zend je e-mail naar webmaster@apresski.biz


Link: http://www.apresski.biz