Second Home Support: deskundige makelaar in Alanya Turkije


(advertorial)

BEST, 20071015 -- Wie op zoek gaat naar een woning of appartement in Turkije, als investering of om te gaan genieten, wil dat alles voor hem of haar tot in de puntjes geregeld wordt. Alles om een vertrouwd gevoel te krijgen. Van de eerste bezichtiging tot na de overdracht van de sleutel. Second Home Support geeft u dit vertrouwde gevoel.

Second Home Support is een bekend gezicht aan de Turkse kust en biedt professionele hulp bij aankoop van een appartement, woning of villa de regio van Alanya en Side. Door de goede band die wij hebben opgebouwd met de plaatselijke ondernemers en bevolking en de kennis die wij hebben van onroerend goed, kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Het team van Second Home Support bestaat in Nederland uit 4 personen. Ook in Turkije te Alanya hebben wij een eigen kantoor om u zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen. Al onze collega's kunnen u zowel in het Engels als Nederlands te woord staan.

Kiezen voor Second Home Support betekent:

* Aandacht voor uw persoonlijke wensen en behoeften. Met deze informatie als basis, gecombineerd met onze deskundigheid, zoeken wij de woning, villa of het project dat helemaal bij u past;
* Diverse mogelijkheden om onder deskundige leiding geheel vrijblijvend bezichtigingsreizen in Turkije te maken voor projecten en woningen van uw voorkeur en uit uw dromen;
* Kiezen voor een algehele begeleiding tijdens de koopprocedure en formaliteiten in Nederland en Turkije. Second Home Support neemt al uw mogelijke zorgen uit handen en voorziet u van antwoord op alle vragen die u bezig houden;
* Service en begeleiding na de aankoop van uw droomhuis. Wij maken u graag wegwijs in uw nieuwe omgeving en in de Turkse cultuur en gewoonten. Alles om u een goed gevoel te geven in uw nieuwe woonomgeving.

Op onze website http://www.secondhomesupport.com treft u ons gehele aanbod aan dat per project van een duidelijke omschrijving en foto's is voorzien.

Voor meer informatie over onze projecten, huisshows en beursdata kunt u ook contact opnemen met een van onze collega's op +31 499 330 934.

Tot ziens in Turkije.

Internet: http://www.secondhomesupport.com
Email: info@secondhomesupport.com