Allesvoorjehuis.nl biedt alles voor je huis in je eigen regio


Woonportaal met zoekresultaten op 10 meter nauwkeurig

OVERASSELT, 20071015 -- Het nieuwe woonportaal Allesvoorjehuis.nl biedt alle producten en diensten die je voor een huis nodig hebt. Dagelijks zijn zowel de nieuwste producten als een brede selectie van bedrijven op het gebied van wonen en woninginrichting te vinden binnen ieders eigen wijk en stad. De zoekresultaten worden tot op 10 meter nauwkeurig vanaf het eigen woonadres weergegeven. Allesvoorjehuis.nl is een van de eerste portaalsites in Nederland waarmee dit mogelijk is.

"Doordat we zelf onze woning hebben verbouwd en heel internet hebben afgezocht naar bedrijven die onze verbouwing konden realiseren, kwamen we erachter dat je al snel vele uren kwijt bent met surfen, voordat je een geschikt persoon of product hebt gevonden", zegt directeur-eigenaar Van de Groes. Dit probleem blijkt zeer veelvuldig voor te komen. Uit onderzoek bleek dat veel mensen internet als hulpmiddel gebruiken bij verbouw- of herinrichtingsplannen. "Als je op internet gaat speuren kom je al snel in een wirwar van verschillende sites waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik, als commercieel persoon en mijn compagnon, R. Engelen, als professioneel webdesigner, hebben dus zitten brainstormen en daaruit is het idee ontstaan alles op één site te bundelen, zodat je niet meer het hele internet hoeft af te struinen: www.allesvoorjehuis.nl ."

Anders dan op andere veiling- en verkoopsites wordt bij Allesvoorjehuis.nl het aanbod actueel gehouden door bedrijven een klein bedrag te laten betalen voor hun aanbod van producten. Dit garandeert de actualiteit van zowel de aangeleverde gegevens als het productaanbod zelf. Op Allesvoorjehuis.nl staat een uitgebreid bedrijvenoverzicht op woongebied, variërend van aannemers en bouwmarkten, tot klusbedrijven en makelaars.

"We wilden een einde maken aan een aantal problemen die zich steeds voordoen als je op internet zoekt naar vakmensen of (woon)producten," zegt Van de Groes. "Zelf vind ik niets vervelender dan denken dat ik iets prachtigs heb gevonden en bij navraag blijkt dat het product allang is verkocht, dat het betreffende bedrijf niet meer bestaat of dat het zo ver weg zit dat het de moeite niet loont. Zeker als je bezig bent met verhuizen heb je andere dingen aan het hoofd en wil je snel resultaat."

Om die reden biedt Allesvoorjehuis.nl ook een fotogalerij met productfoto's. Bezoekers kunnen zo meteen zien wat ze willen bestellen. Daarnaast is een woonforum in het leven geroepen waar bezoekers commentaar kunnen leveren op de geleverde producten en diensten.

Met dit portaal op woongebied hoopt Allesvoorjehuis.nl een gat in de markt te dichten. Van de Groes: "Uit onderzoek van het CBS in 2006 kwam naar voren dat maar liefst de helft van de MKB-sector denkt dat maar twintig procent van hun klanten zich voor aankopen oriënteren via Internet, terwijl blijkt dat dit 81 procent is. Ook het aantal aankopen via Internet wordt onderschat, waardoor maar 23 procent van de MKB-websites deze mogelijkheid biedt. Dat betekent dat veel MKB-ers dus een enorme omzet laten lopen."

www.allesvoorjehuis.nl