Ingezonden persbericht


Persbericht

Security Plaza School: cursussen en workshops over informatiebeveiliging

Utrecht, 12 september 2007 ­ Stichting Media Plaza organiseert vanaf heden diverse cursussen en workshops op het gebied van informatiebeveiliging onder de vlag van de Security Plaza School. Binnen de Security Plaza School worden tweedaagse kennismakingscursussen op het gebied van informatiebeveiliging georganiseerd en diverse workshops in samenwerking met de Security Academy. Op korte termijn staan de Security Autumn school in oktober en Workshop Google voor gevorderden in december op de agenda.

Security Autumn school
Op dinsdag 16 en woensdag 17 oktober vindt bij Media Plaza in Utrecht de tweedaagse Security Autumn school plaats. Het doel van deze cursus is om de deelnemers kennis te laten maken met structurele informatiebeveiliging. De rode draad van deze cursus is de NEN-17799 Code voor Informatiebeveiliging. Vanwege de grote nadruk op de praktijk heeft men na afloop van deze cursus een houvast om het geleerde direct in eigen organisatie toe te passen. Kijk voor meer informatie op www.mediaplaza.nl/event/school.

Workshop Google voor gevorderden
Bijna iedereen maakt gebruik van Google. Het is de bekendste en populairste zoekmachine op Internet. Maar weet u dat Google niet alleen u helpt bij het zoeken naar informatie? Google helpt ook anderen informatie over u op te zoeken. Dit kan door dat men tijdens internetsessies, sporen achterlaat op het internet. De workshop Google voor gevorderden wordt georganiseerd door Media Plaza in samenwerking met de Security Academy en vindt plaats op donderdag 6 december bij Media Plaza in Utrecht. Deze workshop heeft als doelstelling om informatiebeveiliging niet alleen bij Security officers en ICT-managers, maar ook bij de 'normale' zakelijke computergebruiker onder de aandacht te brengen. Kijk voor meer informatie op www.mediaplaza.nl/event/google