Ingezonden persbericht


Brocade beloont succesvolle FAN-resellers met Porsche-weekend

Eindhoven, 16 oktober 2007 - Brocade Communications, (Nasdaq: BRCD), toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie, gaat de vijf meest succesvolle verkopers van FAN-oplossingen (File Area Network) in Europa belonen met een Porsche-weekend voor twee. De winnaars krijgen een geheel verzorgd weekend in het 'Porsche walhalla' Hockenheim (Duitsland) en mogen uiteraard zelf ook achter het stuur kruipen.

Om in aanmerking te komen voor deze prijs, moeten FAN-resellers zich aanmelden via driveforsucces@brocade.com. De vijf sales managers die tot 15 maart 2008 de hoogste omzet uit FAN-oplossingen en/of NetApp/IBM Virtual File Manager (VFM) behalen slepen de prijs in de wacht.

Het FAN-productportfolio van Brocade omvat oplossingen voor het efficiënt en eenvoudig beheren van bestanden en IT-infrastructuren in een groot aantal IT-omgevingen. Het FAN-aanbod bestaat uit producten zoals StorageX, WAFS, File Lifecycle Manager en Branch File Manager.

De exacte voorwaarden voor deze actie zijn op te vragen via driveforsuccess@brocade.com.

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.



Ingezonden persbericht