Bohn Stafleu van Loghum uitgever vernieuwde EADV Magazine


HOUTEN, 20071016 -- Bohn Stafleu van Loghum is vanaf 2008 de uitgever van het vernieuwde vakblad van de beroepsorganisatie voor diabeteszorgverleners, EADV, en wordt verantwoordelijk voor de advertentieverkoop. Bohn Stafleu van Loghum ondertekende twee weken geleden het contract met opdrachtgever EADV.

EADV bestaat ruim twintig jaar en is dé beroepsvereniging voor verpleegkundigen en verzorgenden in de diabeteszorg. De vereniging telt bijna 1700 actieve leden. EADV Magazine verschijnt vier keer per jaar en heeft als doelstelling het verbeteren en ontwikkelen van de diabeteszorg in brede zin en het verhogen van het kennisniveau van de aangesloten zorgprofessionals. EADV en BSL zullen de komende jaren samenwerken om het ledental van EADV verder te verhogen en de positie van EADV te versterken.

Over Springer

Bohn Stafleu van Loghum (www.bsl.nl), is voor het Nederlandse taalgebied dé uitgeverij voor de gezondheidszorg en maakt sinds maart dit jaar onderdeel uit van Springer Uitgeverij.

Springer Uitgeverij BV (www.springeruitgeverij.nl), gestart in 2005, is een snelgroeiende uitgeverij met een omzet van 75 miljoen euro, met 4 vestigingen in Nederland waar 300 mensen werken. Springer Uitgeverij is actief in de volgende markten: zorg, midden- en klein bedrijf, communicatie, supply chain en sport. Springer uitgeverij maakt onderdeel uit van het wereldwijd opererende Springer Science+Business Media.

Springer Science+Business Media (www.springer.com) neemt als mondiaal opererende leverancier van wetenschappelijke en specialistische literatuur een toppositie in. Het is de op één na grootste uitgeverij in de sector wetenschap, technologie en geneeskunde en de grootste business-to-businessuitgever in het Duitstalige gebied. De groep bezit meer dan 60 uitgeversbedrijven die gezamenlijk 1900 tijdschriften en meer dan 5500 nieuwe boeken per jaar uitgeven. De groep is werkzaam in bijna 20 landen in Europa, de Verenigde Staten en Azië en heeft ruim 5000 werknemers in dienst. In 2006 werd er een jaaromzet van circa EUR 924 miljoen behaald.





Springer Uitgeverij