Ingezonden persbericht


***PERSBERICHT***

Poëziefestival Onbederf'lijk Vers Nijmegen 2007

Voor de vijfde maal organiseert stichting Onbederf'lijk Vers dit jaar het gelijknamige poëziefestival in Nijmegen. Op woensdag 17 oktober 2007 vindt het gratis toegankelijke poëziefestival Onbederf'lijk Vers plaats op diverse fraaie locaties in de binnenstad van Nijmegen. Tien gerenommeerde dichters en twintig aanstormende talenten dragen een selectie voor uit eigen werk. De organisatie is op zoek naar dichttalent!

Sinds 2003 vindt Onbederf'lijk Vers jaarlijks plaats in Nijmegen en in het voorjaar van 2007 streek het poëziefestival voor het eerst neer te 's Hertogenbosch. Het concept is even simpel als succesvol. Op elke locatie wordt een gerenommeerd auteur geflankeerd door twee dichttalenten. De avond is verdeeld in drie rondes van drie kwartier. De rondes beginnen om 20.00u, 21.00u en 22.00u. Per ronde draagt iedere dichter een kwartier voor. Daarna volgt een kwartier pauze, waarin het publiek de gelegenheid krijgt zich naar een andere locatie te begeven. Op deze manier vinden in totaal tientallen optredens plaats en heeft iedere bezoeker de kans om negen dichters te beluisteren. Onbederf'lijk Vers wordt traditiegetrouw in stijl afgesloten met een feestelijk programma. De eerste namen op het affiche van Onbederf'lijk Vers Den Bosch 2007 worden binnenkort bekendgemaakt.

Dichttalent gezocht
Voor de vijfde editie van Onbederf'lijk Vers Nijmegen zoekt de organisatie dichttalenten die hun werk voor een groot en divers publiek willen voordragen en het podium willen delen met een gerenommeerd auteur. Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 september 2007 opgeven middels het aanmeldingsformulier op www.onbederflijkvers.nl.

Wat: Poëziefestival Onbederf'lijk Vers

Wanneer: Woensdag 17 oktober 2007, aanvang 20.00 uur

Waar: Diverse locaties in de binnenstad van Nijmegen

Toegang: gratis

Meer informatie:

www.onbederflijkvers.nl
info@onbederflijkvers.nl

***EINDE PERSBERICHT***