Mojo Concerts

Den Haag, 24 september 2007

Hendrick-Jan de Stuntman duikt theater in

Vanaf 17 oktober a.s. is Hendrick-Jan de Stuntman, het boegbeeld van De Parade, de schrik van Oerol: na 10 jaar festivals nu eindelijk in het theater te zien.

De voorstelling 'Happy 2012' gaat over de ommekeer die volgens oeroude voorspellingen van de Maya's, Inca's, Hopi's en andere psychedelici plaatsvindt op 21 december 2012. Tot dan zullen de technische ontwikkelingen en natuurrampen duizelingwekkend toenemen, en dan opeens treden wij binnen in een wereld vol liefde en begrip.

Tot die tijd hebben we het nog even moeilijk. Explosieve regelgeving, extreme hygiëne, verlammende angsten, beurskrachen en computercrashes, smeltende gletsjers, razende vloedgolven, knallende meteorieten, dovende sterrennevels... Hendrick-Jan de Stuntman zit er bovenop en luidt het nieuwe tijdperk in met de wervelende openingsceremonie 'Happy 2012'!

Hendrick-Jan de Stuntman maakt multimediaal, fysiek theater vol uitbundig toneelspel en een directe benadering van het publiek middels video, hijskranen, internet, sloopkogels, lichtkrant, mechanische vehikels, sms en andere special effects. Stoer, ruig en recht uit het hart.

Klik hier voor de complete speellijst.

Voor meer informatie: www.hendrickjandestuntman.nl


---