Ingezonden persbericht



Ontdek peru in amsterdam en maak kans op een reis

PromPerú workshop op 17 oktober in Beurs van Berlage

Amsterdam, 28 september 2007­ Op woensdag 17 oktober organiseert PromPerú de workshop 'Ontdek Peru' in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Reisagenten kunnen hier kennis maken met de culturele en archeologische wonderen, natuur en traditionele culturen van Peru. De nadruk ligt hierbij op de ongerepte en prachtige noordelijke en Amazonegebieden.

Programma
De ambassadeur van Peru luidt de workshop in met een persoonlijk welkomstwoord om 18.00 uur. Vervolgens geeft de vertegenwoordiger van PromPerú een presentatie over Peru met extra focus op het minder toeristische noorden met spectaculaire hoogtepunten. Van 19.00 uur tot 22.00 uur vindt de workshop plaats en informeren De Boer & Wendel, Kras Stervakanties, Kuoni, OAD Reizen en Travel Trend reisagenten over hun reisaanbod naar Peru. Ook de airlines LanPeru en Iberia zijn aanwezig.

Ervaar de Peruviaanse sfeer en win prijzen
De avond staat helemaal in het teken van Peru met het nationale drankje Pisco Sour, Peruviaanse hapjes en vrolijke muziekklanken door traditioneel geklede Peruviaanse muzikanten. Reisagenten maken kans op een scala aan prijzen zoals een complete Spaanse talencursus van Molinos de Viento in Amsterdam, abonnementen op Columbus Magazine en een aantal reisboeken 'Neusje van Peru' dat een indrukwekkende reis beschrijft door dit land. De grote winnaar gaat Peru écht ontdekken want die wint de hoofdprijs: de onvergetelijke rondreis 'Land van de Inca's' die langs alle hoogtepunten IN Peru voert, aangeboden door De Boer en Wendel.

Verkeersbureau van Peru
Sinds 1 augustus heeft PromPerú USP Marketing PR aangesteld als verkeersbureau van Peru voor de Benelux markt. Peru is een land vol mysteriën met een onschatbare culturele en natuurlijke rijkdom. De Republiek Peru ligt aan de westkust van Zuid-Amerika en is ongeveer 35 keer zo groot als Nederland en heeft ruim 27,2 miljoen inwoners. Het land ligt langs de kust van de Stille Oceaan en wordt begrensd door Colombia, Ecuador, Brazilie, Bolivia en Chili. 'De verloren stad van de Inca's' Machu Picchu, het Titicacameer, het Amazonegebied, de vriendelijke mensen en haar gevarieerde keuken zijn de belangrijkste trekpleisters van Peru.

Aanmelden voor workshop
Reisagenten kunnen zich aanmelden voor deze workshop bij Tessa aan de Stegge van USP Marketing PR, per email peru@usp.nl.

PROMPERU is de instantie voor de promotie van export en toerisme van Peru. (www.promperu.gob.pe). De hoofdzakelijke doelstellingen zijn het promoten, aansturen, evalueren en uitvoeren van strategieën en beleid van inkomend en uitgaand toerisme, evenals de promotie van Peru als toeristische bestemming.

Voor meer informatie over Peru zie www.peru.info.