Regilio Tuur opnieuw op het ere podium

17/10/2007 10:32



E'liantie



Den Haag 15 oktober 2007- Computable heeft afgelopen donderdag tijdens een feestelijke avond in het Amsterdamse Hotel Krasnapolsky voor de tweede achtereenvolgende keer de Computable Awards uitgereikt. De vierhonderd aanwezigen zagen hoe hoofdredacteur Alex Bieshuizen samen met RTL-presentatrice Chazia Mourali de Awards uitdeelden aan twintig winnaars waaronder E'liantie. E'liantie won de Award voor beste ICT-detacheerder van 2007.

E'liantie werd begin van dit jaar door de redactie en de lezers van de Computable genomineerd. De vitaliteitsclinics van Regilio Tuur en de manier waarop het personeel van E'liantie zich de afgelopen jaren heeft onderscheiden in detacheringsland heeft tot de nominatie en uiteindelijk de winst geleid. Directeur Jeroen Diederik, zijn zakenpartner Maurice Blanken en Regilio Tuur namen de fel begeerde Award uit handen van Chazia in ontvangst.

De concurrentie voor deze Award bestond uit aanzienlijk grotere bedrijven dan E'liantie. "We zagen deze nominatie als een perfecte kans E'liantie te profileren in de Nederlandse ICT markt" aldus Diederik die alle middelen inzette om de Award ook daadwerkelijk naar Den Haag te halen. Wereldkampioen boksen Regilio Tuur sprak een audioboodschap in om stemmen te vergaren, Mabel van den Dungen werd ingezet om de PR te doen en E'liantie verlootte twee keer een jaar collegegeld onder ICT studenten in de omgeving van Den Haag. Maurice Blanken vult aan; "het erop lijkt dat veel mensen ons deze Award hebben gegund, anders zouden we nooit hebben kunnen winnen van de zware concurrentie zoals Brunel en winnaar van vorig jaar de VX Company". De komende weken zullen we het personeel in het zonnetje gaan zetten. Dankzij hun staat E'liantie op het erepodium en dat willen we ze graag laten merken. We hebben de Award ook opgedragen aan ons personeel, ze zijn immers ons bestaansrecht en ons visitekaartje bij de klanten.

E'liantie zal de komende tijd gaan werken aan het waarmaken van de status van Beste ICT-detacheerder van het jaar en verwacht een toeloop aan sollicitanten die graag willen werken bij de "Beste ICT-detacheerder van het jaar". Voor iedereen binnen E'liantie is het prachtig nieuws, ook onze klanten zullen hier zeker van gaan profiteren.

Microsoft was de grote winnaar van de avond door maar liefst drie Awards te winnen. Het bedrijf werd uitgeroepen tot 'beste werkgever', 'beste zakenpartner' en 'krachtigste ict-bedrijf van het jaar'. Google Nederland won de Award voor het 'Meest innovatieve imago' en Rajesh Patel van Exact Software Nederland won de titel 'CEO van het jaar'.





http://www.eliantie.nl