Persberichten Binnensticht, 11.35 uur

Utrecht, 17-10-2007

Auto tegen boom

ZEIST Op dinsdag 16 oktober raakte een automobiliste van de weg en botste tegen een boom.

Rond 16.00 uur reed een 49-jarige automobiliste uit Zeist over de Koelaan, komende uit de richting van Bunnik en gaande in de richting van Zeist. Door nog onbekende oorzaak kwam zij op het rechte stuk van de Koelaan met haar auto in de berm terecht en botste tegen een boom.

Het slachtoffer raakte bekneld in de auto en werd door de brandweer bevrijd. Zij werd met vooralsnog onbekend letsel per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht.

Door de politie werd de Koelaan aan zowel de zijde van Bunnik als de zijde van Zeist afgesloten. Er werd door de Verkeerspolitie Utrecht onderzoek verricht en door een politiehelikopter die in de buurt was, werden overzichtfotos gemaakt.

Snelheidscontrole

HUIS TER HEIDE De politie heeft op dinsdag 16 oktober van 17.50 uur tot 19.30 uur op de Amersfoortseweg op snelheid gecontroleerd. Van 465 voertuigen werd de snelheid vastgelegd, 98 bestuurders hielden zich niet aan de maximumsnelheid van 80 km/u. Eén automobilist maakte het wel heel erg bont: hij reed 147 km/u. Alle overtreders krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd.

Fietsster gewond

BILTHOVEN Een 39-jarige fietsster uit Hilversum raakte op dinsdag 16 oktober gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 15.55 uur fietste de Hilversumse vanaf het station over de Soestdijkseweg Noord en stak bij de verkeerslichten de straat over. Daar reed op dat moment een 79-jarige automobilist uit Maartensdijk. De fietsster werd in de flank aangereden en kwam ten val. Zij is met mogelijk nek- en rugletsel per ambulance naar het Diaconessenhuis in Utrecht gebracht. Een getuige verklaarde dat de automobilist door groen verkeerslicht reed.

Laatst gewijzigd 17-10-2007 11:33 | © Politie Utrecht