Gemeente Bussum

Op Schiphol aan de slag met WorkFirst

Via Work First is het voor inwoners van Bussum, Naarden en Muiden met een Wwb-uitkering mogelijk om als loodsmedewerker aan de slag te gaan.

KIK Werving & Selectie zoekt voor één van haar opdrachtgevers op Schiphol enthousiaste allround loodsmedewerkers. Het betreft een fulltime functie met goede doorgroeimogelijkheden.

Werkzaamheden

De opdrachtgever is gespecialiseerd in de afhandeling van luchtvracht voor verschillende luchtvaartmaatschappijen. De werkzaamheden bestaan uit het handmatig en met de heftruck laden en lossen van vrachtwagens en het opbouwen en afbreken van vliegtuigplaten. Omdat u met vertrouwelijke en belangrijke documenten gaat werken, zal een antecedentenonderzoek deel uitmaken van de selectie en is beheersing van de Nederlandse en Engelse taal noodzakelijk. Indien u niet in het bezit bent van een hef-/reachtruckcertificaat dan bestaat er de mogelijkheid dat u dit certificaat intern of extern gaat behalen plus eventuele overige benodigde certificaten.

Interesse?

Voor geïnteresseerden organiseert KIK Werving & Selectie informatiebijeenkomsten en één-op-één-gesprekken. Kandidaten die een Wwb-uitkering hebben en woonachtig zijn in Naarden, Bussum en Muiden komen in aanmerking voor de functie.

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met afdeling Sociale Zaken Bussum, de heer Van Amerongen of de heer Affourtit: (035) 692 87 36 of per mail: workfirst@bussum.nl