Gemeente Nuth


Gemeentegids 2008-2009

Medio februari 2008 is de uitgifte gepland van de nieuwe gemeentegids 2008-2009. In tegenstelling tot de afgelopen jaren wordt de gemeentegids geproduceerd door uitgeverij De Kleine Media.

Door de overstap naar een andere uitgever komt in de nieuwe editie het oranje gedeelte 'Lokaal Totaal' te vervallen. In de nieuwe gemeentegids vindt u uiteraard naast informatie over de gemeente, alle bedrijven, instellingen, verenigingen, organisaties, stichtingen etc. terug. De gemeentegids 2008-2009 wordt bovendien ingedeeld in katernen (bijvoorbeeld onderwijs, gezondheidszorg, sport, etc.) waardoor het eenvoudiger wordt informatie op te zoeken en terug te vinden. Per katern treft u in de nieuwe gids meer specifieke achtergrondinformatie aan zoals bijvoorbeeld een seniorenwijzer en een jongerenkatern. Op een apart, uitneembaar tabblad staan bovendien alle belangrijke telefoonnummers én een uitneembare rampenkaart.

Bedrijven, instellingen, organisaties, etc. die in het verleden vermeld stonden in de gemeentegids worden benaderd door De Kleine Media voor een eventuele vermelding in deze nieuwe uitgave. De vermelding in de gemeentegids is voor bedrijven en organisaties uit de gemeente Nuth geheel kosteloos. Daarnaast biedt De Kleine Media de mogelijkheid voor het plaatsen van een betaalde advertentie of zelfs een advertorial. Indien u in de gemeentegids vermeld wilt worden kunt u uiteraard ook zelf contact opnemen met De Kleine Media via nuth@dekleinemedia.nl of telefonisch via 0224-210990. Voor vragen of opmerkingen over de nieuwe gemeentegids kunt u ook contact opnemen met mevrouw Heerings via nathalie.heerings@nuth.nl .