Gemeente Elburg

afscheid

Raadslid Maroeska Veldkamp (CU) neemt afscheid

Raadslid Maroeska Veldkamp van de ChristenUnie stopt begin volgend jaar als raadslid in de gemeente Elburg. In 2006 werd ze met veel voorkeurstemmen in de raad gekozen, geheel nieuwe werkomstandigheden van haar en haar man maken nu een verhuizing naar de omgeving Amersfoort noodzakelijk.

Maroeska Veldkamp zegt dat ze het betreurt afscheid te moeten nemen, omdat ze voor vier jaar is gekozen én omdat ze het werk heel mooi vond. `'Maar soms zijn er omstandigheden die je niet kunt voorzien, waar je niet onderuit kunt, en waar je wat mee moet, zeker ook in het belang van je gezin'', aldus raadslid Veldkamp.

`'Afscheid van de raad ten gevolge van een vertrek naar de omgeving Amersfoort is moeilijk, verhuizen vanuit de familiekring nog moeilijker, zowel voor ons gezin als voor wederzijdse ouders en verdere familie'' zegt ze nog.

Wanneer de verhuizing plaats vindt is nog niet bekend, en is afhankelijk van het vinden van een geschikt huis. Het afscheid van de raad is in overleg met fractie en bestuur gepland in het eerste kwartaal van 2008, waarschijnlijk de februari-vergadering. Naar alle waarschijnlijkheid zal Harry de Boer, al eerder lid van de raad, de plaats van Maroeska Veldkamp innemen.