Ingezonden persbericht

Belgische en Nederlandse Aon Re kantoren gaan samen

Rotterdam, 17 oktober 2007 - De Belgische en Nederlandse kantoren van Aon Re worden met ingang van 1 januari 2008 samengevoegd tot Aon Re Benelux. De kantoren in Brussel en Amsterdam blijven lokaal opereren maar bundelen hun krachten.

Het nieuwe management team zal bestaan uit Bob Reichenfeld (CEO), Bernard Suys (COO), Peter Vandeurzen en Marcel Leeuwerik. Suys wordt verantwoordelijk voor Operations Benelux en Treaty België, Vandeurzen voor Aon Re Services Benelux (waaronder Actuariaat en Modelling) en Treaty Nederland en Leeuwerik voor Facultative Benelux.

De dienstverlening naar de klant wordt door het samenvoegen van de twee kantoren verder geoptimaliseerd. Aon Re Benelux telt 35 medewerkers en heeft een herverzekeringspremie van 200 miljoen euro.

Het proces van nauwere samenwerking is in gang gezet, de definitieve implementatie volgt per 1 januari 2008.

Over Aon
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 12 vestigingen met 1.500 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 43.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE). Meer informatie: http://www.aon.nl.