Gemeente Bernheze


Wie wordt de Beste Bernhezer 2007

De heer Ben Cornelissen Bbeste Bernhezer 2007

Op vrijdag 4 januari 2008 wordt tijdens de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Bernheze de Beste Bernhezer 2007 bekendgemaakt.

Kent u iemand die zich in het afgelopen jaar op een bijzondere wijze heeft ingezet voor onze gemeente? Draag deze dan voor als Beste Bernhezer 2007.

Deze persoon moet zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor activiteiten waarbij Bernheze op de kaart is gezet of die een uitstraling hebben naar de hele gemeente.

De Beste Bernhezer 2006 was de heer Ben Cornelissen. Als voorzitter van het Europees Schutters Treffen wist hij het EST 2006 tot een groot succes te maken en zodoende de gemeente Bernheze voorgoed op de kaart te zetten.

Iedereen kan iemand voordragen. Er moet wel een uitgebreide en duidelijke motivering worden bijgevoegd. Hij of zij moet een inwoner zijn van de gemeente Bernheze. Tot op heden waren Beste Bernhezers mannen. Er zijn beslist ook veel vrouwen die de titel Beste Bernhezer verdienen.

Wij vragen u dan ook om eens goed rond te kijken in uw omgeving of u iemand kent die hiervoor in aanmerking komt.

De nominaties worden niet bekendgemaakt, zodat iemand meerdere keren kan worden voorgedragen.

U kunt uw voordracht tot en met vrijdag 30 november 2007 schriftelijk en goed gemotiveerd indienen bij de burgemeester van Bernheze, de heer A.A.M.M. Heijmans, postbus 19, 5384 ZG Heesch.

Op de envelop moet u Vertrouwelijk vermelden.

U kunt uw voordracht via e-mail verzenden: l.van.herpen@bernheze.org

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. van Herpen, telefoon (0412) 45 88 88.