Ingezonden persbericht


woensdag 17 okt 2007

AFTERPARTY ERIC ROBERSON
Liefhebbers van cutting edge soul music opgelet! De avond met Eric Roberson (zie foto) en Anthony David van morgen is uitgebreid met een flinke afterparty. Speciaal voor de gelegenheid is een all-star deejay line-up bijeengebracht, bestaande uit Lucky Dubz (Strange Fruit) Thelonius (Strange Fruit / CrimeJazz), Innavision (Jazzsole), Phil Peoples (Alliance Sociale) en Drunken Lion Soundsystem. De laatste kaarten zijn nu in de voorverkoop!

NIEUWE BEVESTIGING: HYPNOTIC BRASS ENSEMBLE
We hebben een nieuwe bevestiging te melden voor November. Speciaal in het kader van Black Soil (International Hiphop Filmfestival) wordt het Amerkiaanse Hypnotic Brass Ensemble ingevlogen voor een GRATIS toegankelijke show op zaterdag 24 november. Check rotown.nl voor meer info.

ALLERLAATSTE KAARTEN LES SAVY FAV
Het concert van Les Savy Fav, volgende week donderdag, is nagenoeg uitverkocht. De allerlaatste kaarten zijn nu te verkrijgen bij Rotown, Plato Rotterdam, Velvet Rotterdam en Velvet Delft. Helaas is het niet meer mogelijk om kaarten te reserveren.

PRIJSVRAAG BLOOD RED SHOES
Over twee weken staat het Engelse Blood Red Shoes in Rotown. Het debuutalbum moet nog verschijnen, maar we hebben wel alvast 4 exclusieve cd-singles te vergeven. Mail het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder naar info@rotown.nl en vergeet daarbij vooral je adres niet te vermelden. Rawk!


- Uit hoeveel personen bestaat Blood Red Shoes?

CrimeJazz presents Eric Roberson & Band + Anthony David

In eigen land vormt Eric Roberson een vooraanstaand persoon binnen de independent soul scene. Na succesvol songwriterschap voor o.a. Dwele, Musiq Soulchild en Jill Scott, begint zijn muzikale talent nu eindelijk ook in Europa ontdekt te worden. donderdag 18 Oktober 21:00 ¤ 9,00

Previewscreening Black Soil Filmfestival : Wholetrain

Van 23 t/m 25 november staat Rotterdam wederom in het teken van het Black Soil festival. In aanloop van dit internationale hiphop filmfestival vertoont Rotown vanavond één van de hoogtepunten van afgelopen editie: "Wholetrain" zondag 21 Oktober 21:00 ¤ Vrij entree

* verwacht

* 25/10 Les Savy Fav (Enige NL show!)

* 26/10 Helter Skelter, Hosted by DJ St. Paul

* 28/10 CrimeJazz

* 01/11 Blood Red Shoes

* 02/11 Loosefit

* 04/11 Going To A Go-Go Festival ft. The Bishops + Oops-A-Daisies
* 05/11 The Wombats

* 08/11 The Tellers

INFO ROTOWN

Café, restaurant, poppodium Rotown
Nieuwe Binnenweg 17-19
3014 GB Rotterdam
Tel. 010 - 436 26 69
Kantoor: 010 - 436 26 42
Fax.: 010 - 436 28 81
www.rotown.nl
Met onder andere de agenda, reviews en de laatste info.

AANVANGSTIJDEN

Bij optredens begint de band rond 21:30. Dj-sets starten rond 23:00. Programma onder voorbehoud, check www.rotown.nl voor de laatste info.

VOORVERKOOP

Concerten waarvan de kaarten in de voorverkoop verkocht worden, zijn te verkrijgen bij Rotown, Velvet Music (Oude Binnenweg 121a in Rotterdam en Voldersgracht 3 in Delft) en Plato Rotterdam (Meent 116). De voorverkoop begint drie weken voor de concertdatum.