Ingezonden persbericht


Persbericht

Goodman Nederland benoemt Nathan Gouka tot business development manager voor logistiek

Eindhoven, 17 oktober 2007 - Goodman, de geïntegreerde industriële vastgoedgroep, heeft Nathan Gouka (41) aangetrokken als business development manager voor zijn logistieke activiteiten. Gouka zal bedrijven adviseren over 'off-balance' huur- en leaseconstructies voor logistiek vastgoed, uitgaande van de specifieke logistieke behoeften van de klant. Goodman stelt zich de taak deze zorgen uit handen te nemen, zodat de klant zich kan richten op zijn kernactiviteiten.

Nathan Gouka was na het afronden van zijn studie Marketing en Reclame aan het Stedelijk Economisch Instituut en Belgische Kamer van Rekenplichtigen in Antwerpen acht jaar actief in de Nederlandse reclamesector. Daarna begeleidde Gouka namens Rewin, regionale ontwikkelingsmaatschappij, nationale en internationale bedrijven bij locatiebeslissingen in West-Brabant. Hij adviseerde zijn klanten onder andere over grondaankoop, de huur en koop van bedrijfsruimte en subsidiemogelijkheden. Daarnaast onderhield hij contact met makelaars, ontwikkelaars en diverse (lokale) overheden.

Ruud Weijmans, General Manager Logistics Development van Goodman Nederland: "Om de groei die we binnen Goodman doormaken in goede banen te leiden, is het aantrekken van nieuw talent van essentieel belang. De uitgebreide ervaring van Nathan betekent een belangrijke versterking van het business development-team. Op deze manier kunnen we nieuwe klanten en bestaande klanten nog beter voorzien van oplossingen in logistiek vastgoed."

Over Goodman
Goodman is een geïntegreerde vastgoedgroep, genoteerd aan de Australische beurs met activiteiten in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Europa. De Goodman Group, bestaande uit Goodman International Limited en Goodman Industrial Trust, heeft een geschatte marktkapitalisatie van EUR 7,16 miljard (AUD 11,37 miljard). Hiermee is het 's werelds een na grootste beursgenoteerde industriële vastgoedgroep. Goodman is sinds enkele jaren actief op de Europese markt met de aankoop van vastgoedspecialisten Arlington Securities (december 2005), Eurinpro International (mei 2006), Akeler (november 2006) en Rosemound Developments (april 2007). De groep is sinds juli 2007 wereldwijd actief onder het merk Goodman.

Voor meer informatie kijk op www.goodmanintl.com of neem contact op met

Eva Winnen
Public Relations Officer
Goodman
t: +32 2 263 40 68
e: eva.winnen@goodmanintl.com

Eva Rijser
Zeno Group
t: 020 30 10 989
e: eva.rijser@zenogroup.com