Ingezonden persbericht


Adri Burghout vertelt over LifeLiner 2, De Reddingshelikopter van Rotterdam!

As 17 oktober is het dan weer zover, de tweede kindermiddag van het seizoen zal dan plaatsvinden bij chr. bibl. Tolle Lege te Numansdorp

Adri Burghout
De bekende schrijver en tekenaar / schilder Adri Burghout is bij velen van de jeugd bekend. Wie kent immmers niet zijn verhalen over de LifeLiner2, DE reddingshelikopter van Rotterdam! Hij heeft het allemaal zelf meegemaakt! En wat is er mooier om de jongens en de meiden vanaf ca. 9 jaar en ouder (bijna 9 geen probleem!) te vertellen over zijn avonturen met de LifeLiner2 ? Ook weet hij veel te vertellen over zijn avonturen met de honden Tim en Tor!

Kindermiddag
Woensdagmiddag 17 oktober is het dan eindelijk zover. Van kwart over 2 tot half 5 is Adri te gast bij Chr. bibliotheek Tolle Lege aan de Wethouder van der Veldenweg 5 te Numansdorp. Hij hoopt dan veel te vertellen en natuurlijk kan de jeugd hem ook van alles vragen wat ze willen weten. Deze middag vindt tevens de tweede Hoeksche Waardsche voorleeswedstrijd plaats. Aanmelding voor deze ongetwijfeld spannende middag kunnen op het volgende mailadres: tolle-lege@hoekschewaard.nl of bel 0186-654124. Tijdens deze middag zorgt de bakker voor een lekkere tractatie!

Kinderboekenmaand
Deze kindermiddag vindt plaats in het kader van de chr. kinderboekenmaand en in aanloop naar het 5-jarig bestaan van chr. bibl. Tolle Lege op 16 november a.s. Tijdens deze kinderboekenmaand vinden bij Tolle Lege in Numansdorp zeer veel activiteiten plaats, waaronder het organiseren van kindermiddagen.

Gratis handtekening
Adri Burghout heeft zojuist ook zijn nieuwste boek (deel 2 in de LifeLiner serie) uitgebracht bij Uitgeverij de Banier: "LifeLiner2 krijgt hulp". Tevens verscheen van hem een nieuw boek (eerste deel) in de serie Tim en Tor: "Tim en Tor en het geheim van de griendkeet", waar van alles mee te beleven valt. Uiteraard zijn deze boeken deze middag te koop tijdens de presentatie en krijgen de kinderen gratis een handtekening van Adri Burghout in hun boek.


---

Voor de PERS: Wilt u in contact komen met schrijver Adri Burghout, dan kunt u hiervoor contact opnemen via het hieronder vermelde telefoonnummer. Bij deze mail zijn een drietal foto's gevoegd die u kunt gebruiken bij het artikel Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Albert de Jong op telefoonnummer 0186-654124