Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rafty Speedproducts exclusief distributeur van Colin McRae sportswear

WAALWIJK, 18 oktober 2007 - Rafty Speedproducts heeft de eer om als exclusief distributeur de artikelen van Colin McRae Sport te verspreiden in de Benelux. Hierdoor houdt het bedrijf uit Waalwijk de naam van de rallylegende in leven, nadat McRae samen met zijn vijfjarige zoon vorige maand bij een helikoptercrash om het leven kwam.

Het bedrijf dat al vijf en een half jaar gespecialiseerd is in het ontwikkelen en verkopen van race- en rallysport producten, is erg blij de eervolle taak. Rafty Speedproducts: "Het nieuws heeft twee kanten. Natuurlijk zijn we erg blij dat wij de Colin McRae sportswear mogen verspreiden in de Benelux, maar aan de andere kant is het erg jammer dat hij overleden is. De mensen achter de sportswear vinden net als wij dat zijn naam 'in leven' moet blijven. We gaan de schoenen, shirts, caps en accessoires verspreiden en ook verkopen in onze vestiging in Waalwijk."

De 39-jarige Colin McRae was met tientallen WK-overwinningen, podiumplaatsen en een wereldtitel één van de meest succesvolle rallyrijders ter wereld. Helaas kwam hij op 15 september 2007 samen met zijn vijfjarige zoon Johnny om het leven in een helikoptercrash. De Schot liet een vrouw en dochter achter.

--