Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Vanmiddag vond onder zeer grote belangstelling bij Tolle Lege qua activiteiten de aflsuiting plaats van de chr. kinderboekenmaand 2007. De bekende schrijver en illustrator Adri Burghout was te gast bij chr. bibl. Tolle Lege te Numansdorp. 60 kinderen wilden deze middag dolgraag meemaken. Dit is mede te danken aan de diverse ref. basisscholen in de Hoeksche Waard die de berichtgeving onder de kinderen heeft verspreid. 't was een middag met spannende avonturen over de LifeLiner 2, De traumahelikopter die is gestationeerd op Rotterdam Airport en natuurlijk de avonturen van de honden Tim en Tor.

Jaap Weerheim uit Puttershoek en Mirjam de Haan uit Numansdorp waren de winnaars van de tweede Hoeksche Waardsche voorleeswedstrijd. Adri Burghout kwam haast handen tekort om de door de jeugd meegebrachte en ook de vele gekochte boeken van die middag van handtekeningen te voorzien.

In de bijlage vindt u enkele foto's die u voor uw krant / tijdschrift vrij kunt gebruiken

De foto's 1557 en 1559 zijn gemaakt met de laatst gehouden kinderboekenmiddag met schrijfster Lena Visser-Oskam uit Oud-Beijerland De foto 1623 is de schrijver en illustrator Adri Birghout De foto 1634 is een zaaloverzicht van hedenmiddag
De foto 1649 is het signeren van de vele boeken door Adri Burghout De foto LifeLiner 2 krijgt hulp is de cover van het nieuwste boek van Adri Burghout door hemzelf geschreven maar ook door hemzelf getekend. Dit boek en het boek Tim en Tor (ook in de bijlage) is nog steeds via de bieb te krijgen!

Met vriendelijke groet,

Chr. bibl. Tolle Lege
Albert de Jong

-----------------

Voor meer info kunt u contact opnemen met de bibliotheek via Albert de Jong onder tel. nr. 0186-654124