Verkoopstyling versnelt verkoop van woning


Alles draait om de eerste indruk

NIJMEGEN, 20071017 -- In de VS en in Groot-Brittannië krijgen huizen vaak een verkoopstyling voor ze op de markt komen. Door namelijk de juiste doelgroep aan te spreken met een verkoopklaar huis, worden woningen sneller verkocht. Zowel de verkoper als de makelaars profiteren hiervan. In Nederland is verkoopstyling in opkomst. Siesign biedt deze dienst aan in de regio Nijmegen.

De banken constateren bijvoorbeeld dat veel klanten steeds langer gebruik maken van een overbruggingskrediet omdat ze hun oude woning niet verkocht krijgen. Zelfs zo lang dat mensen in financiële problemen komen en zich soms genoodzaakt zien hun `nieuwe' huis te koop te zetten. Een verkoopstyling kan dan zeker uitkomst bieden, om de huiseigenaren te verlossen van deze geldverslindende gang van zaken.

Huiseigenaren moeten leren inzien dat een kleine investering in een binnenhuisarchitect hen alleen maar voordeel oplevert. Als jonge, dynamische onderneming in de regio Nijmegen staat Siesign klaar om uw woning verkoopklaar te maken.

Een verkoopstylist van Siesign brengt dankzij zijn professionele en objectieve blik alle positieve en negatieve punten aan het licht en geeft adviezen om de woning aantrekkelijker te maken voor een groter publiek, lettend op onder andere indeling, kleurstelling en inrichting, met als doel een snellere en lucratieve verkoop.