Eerste glossy zonder photoshop


17 oktober officiele release Artist Magazine

AMSTERDAM, 20070928 -- Het is eindelijk zover : de eerste Artist Magazine komt uit op woensdag 17 oktober 2007. Dit magazine is voor en door artiesten gemaakt en gegarandeerd 100% vrij van photoshop. Dat maakt Artist Magazine tot de enige glossy in Nederland die garandeert dat de foto's 100% vrij zijn van editing achteraf.

Artist Magazine kent als primaire doelgroep lezers die zelf actief willen zijn als (uitvoerend) artiest, en heeft als doel het informeren van haar lezers over de artiestenbranche en de ins en outs van het artiestenvak. Daarnaast is het magazine ook geschikt voor een ieder die graag artiesten volgt of belangstelling heeft voor (opkomende) artiesten en het artiestenvak.

De onderwerpen van het eerste nummer zijn te vinden op www.artistmagazine.nl, waar men zich ook gratis kan aanmelden voor de eerste editie. Wie een bijdrage wil leveren of een onderwerp wil aandragen kan de redactie bereiken op info@artistmagazine.nl.

De release op 17 oktober zal plaatsvinden in Amsterdam. De locatie zal een paar dagen voor de release bekend gemaakt worden. Aan de release werkt een bekende designer mee, tevens zullen de covermodellen voor de komende edities aanwezig zijn en hun bijdrage aan de release leveren.