Jason Vokes "live" in NLDelphi-chat


Woensdag 17 oktober 2007

LAREN, 20071015 -- Op 17 oktober 2007 om 16:00 uur is Jason Vokes 'live' in de NLDelphi-chat. Iedereen die op dat moment aangemeld is, heeft de mogelijkheid om hem vragen te stellen over Delphi, CodeGear en alles wat er verder relevant blijkt. Jason Vokes is "Director of Technologies and Marketing Operations" voor Europa bij CodeGear / Borland. In deze rol komen we Jason bijvoorbeeld regelmatig tegen als spreker op conferenties of presentaties van nieuwe Delphi versies.

NLDelphi is een particulier initiatief, gestart in 2001. Doel was het creëren van een "community" waar software-ontwikkelaars ervaringen en vraagstukken kunnen delen via een, voor iedereen toegankelijke, website. Inmiddels, 6 jaar later, is NLDelphi waarschijnlijk één van de grotere Delphi-communities in Europa met ruim 4500 geregistreerde leden en gemiddeld 1500 bezoeken per dag.

Vraag maar raak.
Tijdens de live-chat op NLDelphi kunnen alle vragen gesteld worden die de bezoeker als software-ontwikkelaar maar kan hebben. Jason Vokes heeft toegezegd dat hij alles kan vertellen over CodeGear RAD studio 2007. Verder is Jason natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen van Delphi en CodeGear in de afgelopen tijd en kan hij meer vertellen over de toekomstplannen.

Indien de geïnteresseerde geen gelegenheid heeft om de chat te bezoeken of het lastig vindt om de vraag ter plekke in het Engels te stellen, kunnen vragen vooraf gemaild worden naar chat@nldelphi.com.

Instellingen
Alle instellingen om contact te maken met de chat-server van NLDelphi zijn te vinden op het forum: www.nldelphi.com/chat. Maar mailen voor meer informatie kan natuurlijk ook: info@nldelphi.com