persuitnodiging Internationaal IT-security symposium GOVCERT.NL

11/10/2007 15:28



ICTU



PERSUITNODIGING

Identiteitsfraude, RFID, virtuele werelden, web 2.0, malware, privacy, e-footprinting en nog veel meer:

Internationaal IT-security symposium GOVCERT.NL

Den Haag, 11 oktober 2007 - 'Are you master of your own identity?', is het kernthema van het jaarlijkse internationale symposium van GOVCERT.NL, het Computer Emergency Response Team (CERT) van de Nederlandse overheid. Het symposium vindt plaats op 18 en 19 oktober en biedt een groot aantal onderwerpen en gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland.

Het internationale symposium van GOVCERT.NL wordt jaarlijks bezocht door circa 500 bezoekers vanuit de hele wereld. Zij zijn allen werkzaam op het gebied ICT en ICT-beveiliging, vanuit overheid, bedrijfsleven of journalistiek. Net als voorgaande jaren is er ook nu weer een 20-tal sessies te volgen, die dit jaar vallen onder de thema's Threats & Defence, Protecting Society, Identity & Privacy, Response & Responsibility. Concrete thema's zijn onder meer malware, e-government, identiteitsfraude, RFID, virtuele werelden en privacy. Daarnaast zijn er verschillende plenaire sessies, waarbij diverse gerenommeerde sprekers hun visie op e-security en identiteit over het voetlicht brengen.

Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, mevrouw Ank Bijleveld, zal het symposium op donderdag 18 oktober openen. Het dagvoorzitterschap is in handen van de Britse BBC-presentator Nicholas Witchell. Meer informatie over het symposium en het programma vindt u op www.govcertsymposium.com.

U wordt van harte uitgenodigd bij (delen van) het symposium aanwezig te zijn. Enkele tracks zijn overigens besloten. Het symposium vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Vanwege de aard van het symposium en de belangstelling is het noodzakelijk u vooraf te registeren. Dat kan door een e-mail te sturen aan ella.broos@govcert.nl of te bellen met Ella Broos, woordvoerster GOVCERT.NL op 070 888 7555 of 06 54 91 88 77. Geeft u daarbij aan welke dagdelen u aanwezig wilt zijn.

Voor meer informatie:
GOVCERT.NL, Ella Broos, 070 888 7555 of 06 54 91 88 77.





http://www.govcertsymposium.com