Minicamping De Visser 'Boerencamping van het Jaar' Publicatiedatum: 18-10-2007

Persbericht
Utrecht, 18 oktober 2007

Bekendgemaakt op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2007

Boer Hans van Boheemen, bekend van de tweede editie van Boer Zoekt Vrouw, heeft op de eerste dag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht de 'Boerencamping van het Jaar' bekendgemaakt. Deze eervolle titel kwam terecht bij Minicamping De Visser van Adrie en Joyce de Visser in het Zeeuwse Zoutelande.
De verkiezing is een initiatief van de Vereniging Kampeerboerden, de VeKaBo, een organisatie van 1040 leden met kleinschalige campings en logeerbedrijven. De accommodaties worden gekenmerkt door persoonlijke aandacht en kwaliteit. In elk van de zes regio's van de VeKaBo konden de gasten nominaties uitbrengen voor de verkiezing, die mede ten doel heeft de kaliteitsbewustwording onder de leden een extra stimulans te geven.

Aanbod
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2007 wordt gehouden tot en met woensdag 24 oktober 2007 in Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden zijn iedere dag van 10.00 - 18.00 uur.
Het aanbod omvat onder meer caravans, stacaravans, kampeerauto's, vouwwagens/tenttrailers, voortenten, onderdelen en accessoires, informatie over verzekeringen, belastingen, toerisme en recreatie in binnen- en buitenland.

Kampeerauto van het Jaar
De beurs wordt omlijst met een op kamperen toegespitst activiteitenprogramma. Zo kunnen de beursbezoekers in samenwerking met de Nederlandse Kampeerauto Club meedoen aan de verkiezing van de Kampeerauto van het Jaar.
Het evenement wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe in nauwe samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie K.C.I.

Noot voor de redactie (