Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Pol R.Tansens spreker
op subprime-symposium

NYENRODE - De heer Pol Robert Tansens van Fortis is gastspreker op het symposium 'De upside van de subprime-crisis' dat as. donderdag18 oktober wordt gehouden op de Business Universiteit Nyenrode. Zijn deelname is in de plaats van Nick van Ommen, oud-Epra-voorman. Keynote-speaker op dit congres is de heer prof. dr. Jaap van Duijn, voormalig Robeco-topman.

Met het congres hopen de organisatoren een ander licht te laten schijnen op de crisis die de afgelopen maanden in de financiële wereld woedde. Centraal thema daarbij is dat de subprime-crisis een financiële infectie heeft veroorzaakt, maar dat dit ook positieve kanten heeft. Er zal worden ingegaan op de dollar en de Verenigde Staten.

Naast de heren Van Duijn en Tansens zijn de heren Van Leeuwen en Oeberius Kapteijn als spreker op het congres.

Het symposium is een initiatief van Euro American Investors in Den Haag.

------------------

Euro American International BV

Sinds 1980 is Euro American International actief in de Amerikaanse en Europese vastgoedsector. De organisatie, met kantoren in Den Haag, Tampa, Florida en Düsseldorf, Duitsland, ontwikkelt, beheert en verkoopt onroerend goed. Opererend onder de naam Euro American Investors is het bedrijf actief in de segmenten woningbouw, winkelcentra, kantoren en bedrijfsgebouwen. Ook neemt het bedrijf grondposities in. In de afgelopen 27 jaren heeft Euro American Investors in de VS en Europa circa tachtig projecten met een gezamenlijk vermogen van meer dan 1 miljard euro geïnitieerd en afgewikkeld. Uitgangspunt is daarbij het realiseren van aantrekkelijke rendementen tegen beheersbare risico's. Euro American Investors wil zich ten behoeve van de participerende beleggers onderscheiden door een zorgvuldige selectie van de vastgoedobjecten en een optimaal beheer. Onder Euro American International BV zijn onder meer de volgende ondernemingen actief: Euro American Investors Group BV, Euro American Participations BV, Euro American Investors Group USA, Inc en Euro American Investors Group Vermittlungs-GmbH. -----------------