Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Cursus 45 Fatimas

Wordt er naar jouw zin te veel over en te weinig mét vrouwen gepraat?

Beeldvorming in de politiek en media bepaalt heel vaak de discussie over de (allochtone) vrouw. Stichting LOKAAL Rotterdam biedt een cursus aan, waarin vrouwen kunnen leren om zich actief te mengen in de publieke discussie: in je eigen buurt of in de politiek. Na deze cursus weet jij hoe jij ervoor kunt zorgen dat er naar jou wordt geluisterd, en kun je jezelf presenteren. De cursus wordt afgesloten met een door de burgemeester ondertekend certificaat. Deelname aan deze cursus is geheel gratis.

De cursus 45 Fatimas is bestemd voor vrouwen met de ambitie zich te mengen in het publieke debat, in hun buurt of in de politiek. Voorkennis is niet nodig, enthousiasme wel!

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten, en wordt in totaal drie keer aangeboden. Ruim vijftien vrouwen hebben de cursus tot nu toe gevolgd en hebben in de eerste ronde hun certificaat behaald. De tweede ronde start op vrijdagochtend van 9 tot 11.30 uur op 19 oktober, 2,9,16 en 23 november. Schrijf je snel in, want LOKAAL Rotterdam heeft nog maar een beperkt aantal plekken open!

Voor meer informatie, neem contact op met LOKAAL Rotterdam. Tel.nr: 010-4788833 of email: sibel.kilinc@lokaal.org.