Provincie Antwerpen

Persbericht Provincie Antwerpen

---
Halve finale FrappantPOP met Tom Pintens en De Pita!"
---

Op 5 en 6 oktober vonden de twee laatste voorrondes plaats van FrappantPOP, het tweejaarlijks provinciaal popconcours. Sinds die 6de oktober kennen we dan ook het volledige programma van de halve finales op 19 en 20 oktober!

Deze halve finales vinden plaats in:


* Turnhout: Warande (zaal de KUUB) op 19 oktober
* Mechelen: Perron M op 20 oktober

Tom Pintens (Zita Swoon) & De Pita (ABN) zijn special guests in de jury!

Het volledige programma van de halve finales vind je op http://www.provant.be/vrije_tijd/cultuur/evenementen/frappant/frappantpop/programma/

Finale

Op zaterdag 1 december 2007 strijden de finalisten in muziekcentrum TRIX in Antwerpen om een plaatsje in de top drie van FrappantPOP 2007.


---

Frappant Pop is een tweejaarlijkse muziekwedstrijd voor beginnende groepen. Het is een initiatief van de provincie Antwerpen in samenwerking met TRIX en met steun van KBC en Motormusic. Doelstelling is het stimuleren van jongeren uit de provincie Antwerpen tot de creatie van muziek. Daarnaast worden jeugdhuizen aangespoord en begeleid bij de organisatie van concerten. Alle finalisten stromen door naar het traject 100% Puur. Er zijn 8 voorrondes, twee halve-finales en een finale op 1 december in Trix.
---