Ingezonden persbericht


NRC Handelsblad en Felix Meritis presenteren:

N R C · F M
DE VROLIJKE KANT VAN GLOBALISERING

uitzending 19 oktober 2007
te beluisteren vanaf 19.00 uur via www.nrc.fm

Vanuit een door de Amsterdam Dance Event deinend Felix Meritis zendt nrc.fm op vrijdag 19 oktober opnieuw uit. 100% Isis, Richard Zijlma (General Manager ADE) en andere dance grootheden laten hun licht schijnen over de vraag of dance de vrolijke kant van globalisering is?

Met meer dan 600 artiesten en een verwacht bezoekersaantal van 65.000 gaat het ADE weer records breken. Het driedaags dance-evenement wordt voor de twaalfde keer gehouden.

Vaste gespreksleider van NRC.FM is Paul Steenhuis, chef van M, het maandelijkse magazine van NRC Handelsblad, verder is Daan Diederiks, internet journalist verbonden aan NRC.FM.

In NRC.FM worden elke vrijdag actuele ontwikkelingen op gebied van cultuur, politiek en wetenschappen van achtergrond en commentaar voorzien door redacteuren van NRC Handelsblad en gasten. Naast actuele aanleidingen, zullen ook regelmatig onderwerpen aan bod komen die aangesneden worden in de programma's die Felix Meritis in Amsterdam organiseert.

Het podcastprogramma NRC.FM onderscheidt zich van andere radioprogramma's door diepgang en uitgebreide aandacht voor prominente gasten en onderwerpen. De uitzendingen zijn te beluisteren via een podcast op www.nrc.fm, de website van NRC Handelsblad.

In voorgaande uitzendingen waren te gast: Paul Scheffer (5 oktober) en Dick Pels (12 oktober)

Informatie: www.nrc.nl / www.felix.meritis.nl