Bellen vanuit e-mail


Direct gratis bellen

GRONINGEN, 20071019 -- Direct gratis bellen vanuit een emailbericht? Dat kan dankzij het Groningse bedrijf Voys Telecom. Met slechts één klik op het emailbericht gratis telefonisch contact met de verzender.

Toepassingsgebieden
Verlaag de drempel en vergroot de kans op dat eerste - zo belangrijke - contact. `Maak nu een afspraak voor een proefrit!' is dankzij Voys Telecom meer dan een hoopvolle kreet. De ontvanger is slechts één klik verwijderd van direct persoonlijk contact. Geen omslachtige zoektocht meer naar het telefoonnummer, maar eenvoudig, snel en laagdrempelig telefonisch contact.

Klik en Bel
Klik en Bel Call Me Now wordt steeds vaker toegepast op websites. Een groeiend aantal online gidsbedrijven en actiewebsites heeft een `bel gratis' functie. Als conversieverhoger en ook als servicekanaal.

Hoe werkt het
De ontvanger klikt op een link in het emailbericht. Op dit moment wordt hij of zij gebeld, waarbij de voortgang van het gesprek zichtbaar is in de browser. Na het invoeren van een bevestigingscode - een unieke functie die telefoonspam voorkomt - is de telefonische verbinding tot stand gebracht. Een demonstratie vindt u op www.voys.nl/belgratis/.

Wie is Voys
Voys Telecom in een een spinoff van TNO. Voys ontwikkelt en vermarkt telecomconcepten. Naast Call Me Now levert Voys ook VoIP, online telefooncentrale- en micropaymentdiensten. De Call Me Now technologie van Voys wordt onder andere ingezet door Nuon, Reed Business en iLocal. Meer informatie op www.voys.nl.





Ingezonden persbericht