Gemeente Anna Paulowna


Verslag vergadering presidium maandag 8 oktober 2007

Verslag vergadering presidium maandag 8 oktober 2007

Aanwezig: mevrouw H.L.M. van Zaal (Van Zaal)
en de heren A.J. Pennink (vz), C.Dorsman (CDA) Th. Meskers (VVD),
J.A.Veul (PvdA)
H.J.C. Daalmijer (griffier)

Vaststellen voorlopige agenda raad d.d. 29 oktober 2007

Aan de agenda wordt toegevoegd het onderwerp voorstel tot het beschikbaar stellen van een budget van 3750 t.b.v. het project deregulering Kamer van koophandel Noordwest-Holland. Het voorstel voor een budget van 2961 voor PR-campagne huiselijk geweld komt op een later moment aan de orde.

Bespreekonderwerpen

Naar aanleiding van de inbreng van de heer Meskers wordt besloten om een informatieve bijeenkomst te houden waar betrokkenen (raad, Gasunie/Witteveen en omwonenden) kunnen ingaan op hun opvattingen omtrent de door de Gasunie uitgesproken voorkeurslocatie van het gasbehandelings-station. Wellicht dat een gepland overleg op 24 oktober daartoe een mogelijkheid kan bieden. De voorzitter zal dit afstemmen met de Gasunie.

Rondvraag

De heer Dorsman stelt voor om op een later tijdstip in te gaan op de behandeling van voorstellen zoals vermeld onder agendapunt 6. De heer Meskers roept de aanwezigen op om in de fracties aandacht te vragen voor de afspraak om in het vragenuurtje slechts actuele kwesties aan de orde te stellen en zich te beperken in het aantal.