KNHS


Spektakelavond bij NIC Zuidlaren
30 september 2007

ZUIDLAREN - De 53e editie van het Noordelijk Internationaal Concours hippique Zuidlaren wordt van 24 t/m 28 oktober a.s. gehouden in de Prins Bernhardhoeve te Zuidlaren. Het spectaculaire Knock-Out-springen komt terug op vrijdagavond. In 8 voorrondes zullen een regionale- en een internationale ruiter tegelijkertijd proberen een identiek, in spiegelbeeld opgesteld parcours, zo snel mogelijk foutloos af te leggen. De ruiter die het snelste is, plaatst zich steeds voor de volgende ronde zodat uiteindelijk één winnaar overblijft. Spanning en sensatie is tijdens deze rubriek gegarandeerd!

Op zondagochtend biedt het Hoefslag Dressuurmatinee een gevarieerd programma. Na de Hippo Zorg kür op muziek komen Remco Zuidam en Floor Dröge een houding en zit clinic geven. In de clinic zal uitgelegd worden waarom het zo belangrijk is om goed op het paard te zitten. Na de Grand Prix kür op muziek zal show team the Grand National laten zien dat je geen groot paard nodig hebt om een snelle race te rijden. Op en top entertainment!

Op woensdag, tijdens de landelijke rubrieken is de entree gratis! Kaarten met publieksvriendelijke prijzen voor de overige dagen zijn in de voorverkoop met korting te bestellen via 0900-2022709 ( 0,30 p/m) of www.niczuidlaren.nl .