Ingezonden persbericht


4 oktober 2007

Persbericht

Martin Brand geeft concert in Zelhem

Op woensdag 24 oktober geeft gospelzanger Martin Brand op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem een concert. Het concert begint om 20.00 uur. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd. Brand is een bekend zanger onder christenen.

De muziekstijl van Martin Brand is heel breed. Zo houdt Martin naar onder meer Nederlandstalige artiesten als Boudewijn de Groot, Acda en de Munnik, Stef Bos en Herman van Veen. Helemaal fan is Martin van gospelzanger Keith Green. Maar ook aanbiddingsmuziek en black gospel komen in Martins repetoire voor. De zanger vindt het belangrijk dat de tekst mooi en waar is. Daarnaast moet de melodie en uitvoering van het nummer bij de tekst passen. Dit wordt dus een hele gevarieerde avond.

Martin werkt fulltime voor Operatie Mobilisatie Nederland (OM) als spreker, zanger en schrijver. OM is een internationale en interkerkelijke zendingsbeweging. De organisatie is in meer dan honderd landen actief en vooral bekend door de schepen Logos II en Doulos.

Kaarten voor het concert van Martin Brand zijn ¤ 5 per stuk en zijn aan de deur te verkrijgbaar. Meer informatie over het concert en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht