Ingezonden persbericht


De Baja Beach Club presenteert:

Op woensdag 24 oktober is het weer tijd voor een waanzinnig leuke, drukbezochte en altijd succesvolle Kidsday. De Baja Beach Club zal haar deuren dan weer één dag exclusief openen voor de kids.

De kleintjes kunnen genieten van gratis popcorn en suikerspinnen. Ze kunnen samen met één van de Baja medewerkers hun eigen cocktail shaken, prachtig geschminkt worden, kleurplaat inkleuren, mooie prijzen winnen, grabbelen in de grote tropische grabbelton, op de foto met diverse stripfiguren en verder zoals alle voorgaande edities weer genieten van een spetterend optreden. De Baja Beach Club heeft tijdens voorgaande edities onder anderen al mogen begroeten Party School, Bo en Monica, Jody Bernal, XYP en Kus. Dit keer kunnen de kleintjes meezingen en swingen op de hits van Djumbo!

Er kan niet alleen gedanst en geswingd worden, maar de kids kunnen ook jumpen. Echte profs zullen een demo jumpstyle verzorgen. Uiteraard wordt de dansvloer daarna vrijgemaakt zodat de kinderen kunnen laten zien wat ze geleerd hebben.

Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn, met of zonder ouders, vanaf 14:00 meer dan welkom in de tropische Baja Beach Club. Helaas is het dan om 18:00 uur weer tijd om naar huis te gaan, maar de kinderen gaan niet met lege handen naar huis. Ieder kind krijgt van Baja een leuk presentje mee, als aandenken aan de leuke dag.

Ook deze Kidsday wordt voor de kleintjes en de ouders weer een dag om nooit te vergeten!

Kijk voor meer informatie en de voorverkoopadressen op www.baja.nl.

Locatie:
Baja Beach Club
Karel Doormanstraat 10-12
3012 GJ Rotterdam
www.baja.nl

Datum en tijd:
Woensdag 24 oktober 2007
14:00 tot 18:00 uur

Entree: E7,50

Uitnodiging:
Uiteraard bent u van harte welkom op Kidsday. Voor een vermelding op de perslijst kunt u contact opnemen met José Zevenbergen via onderstaande contactgegevens.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
José Zevenbergen
+31 (0)10 - 213 1180
jose@baja.nl

---- --