Gemeente Duiven


lopende Promo Logo Pro Sport

Inschrijving Sport Vakantie Week

Vrijdag is de laatste dag dat inschrijvingsformulieren voor de Sport Vakantie Week herfstvakantie kan worden ingeleverd. In de herfstvakantie kan er gesport worden op woensdag 24 oktober, donderdag 25 oktober en op vrijdag 26 oktober. Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij het gemeentehuis. Er staat een speciale Pro-Sportbus in de hal waar je het inschrijfformulier in kunt doen. Doe dit vóór vrijdag 19 oktober.

» Programma en inschrijfformulier Sport Vakantie Week

Darten, dropping, Dutch tennis, frisbee en karate nieuw deze Sport Vakantie Week
Tijdens de herfstvakantie zijn er veel mogelijkheden om kennis te maken met nieuwe sporten. Alle zeilen zijn bijgezet om de jeugd weer een volwaardig programma te kunnen bieden. De inspanningen hebben zelfs geresulteerd in een aantal nieuwe sporten, zoals darten, Dutch tennis, frisbee in teamverband en karate. De opzet van de Sport Vakantie Week is niet veranderd. Alle leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool en de scholieren van leerjaar 1 en 2 van het voortgezet onderwijs kunnen zich inschrijven. Om deel te nemen betaal je de eerste keer EUR 5,-. Als je ook in de meivakantie en de zomervakantie meedoet dan betaal je daarvoor EUR 4,- en EUR 3,-. In totaal kun je dus negen dagen sporten voor EUR 12,-. De data van de volgende Sport Vakantie Weken zijn: 1 t/m 3 mei en 13 t/m 15 augustus 2008.

Als afsluiting van de sportdagen in de herfstvakantie zorgt AREA06 van Mikado voor een dropping met onbekende bestemming. Deelname aan deze dropping kost één euro. Dit kun je betalen aan de organisatoren. Deelnemers vertrekken vrijdagavond 26 oktober om 19.30 uur vanaf jongerencentrum Alpha.

afbeelding slogan Sport is voor iedereen