Met Vidivic is online videoconferencing gratis ter beschikking

24/10/2007 10:18



PR Newswire



DIEPENBEEK, België, October 24 /PRNewswire/ -- Androme, een innovatief softwarebedrijf, kondigt de lancering van Vidivic (http://www.vidivic.com) aan, een gratis online dienst voor videoconferencing aan hoge kwaliteit. Vidivic maakt gebruik van de Intellivic Software Development Kit (SDK) van Androme.

De gloednieuwe Vidivic dienst zal de manier waarop U uw vergaderingen beheert ingrijpend veranderen! Met Vidivic ontmoet U uw zakenpartners via uw internet browser, waardoor lange verplaatsingen voor vaak korte meetings tot het verleden behoren. Dankzij Vidivic neemt iedereen deel aan de vergadering vanuit zijn eigen kantoor, en dit zonder vertraging.

Audio en video zijn van zeer hoge kwaliteit. Vidivic neemt U echter ook de organisatie van uw vergaderingen uit handen: U bepaalt het tijdstip van de vergadering en kiest de deelnemers. Vidivic regelt de rest. Op die manier wordt videoconferencing toegankelijk voor iedereen met een pc met internetverbinding, een webcam en een internet browser. Zonder webcam kunnen deelnemers nog steeds de meeting bijwonen door gebruik te maken van een microfoon of telefoon.

Andere gangbare oplossingen vereisen vaak grote investeringen, waardoor videoconferencing slechts toegankelijk is voor echt grotere bedrijven. Met Vidivic is er geen nood aan zware financiële inspanningen of specifieke hardware, waardoor videoconferencing ook kan gesmaakt worden door een breder publiek. Vidivic mikt dan ook op alle bedrijven die nood hebben aan betaalbare en eenvoudig te gebruiken videoconferencing.

http://www.vidivic.com

Info voor uitgevers

Androme levert toonaangevende software voor communicatieplatformen voor videotelefonie: de Intellivic productlijn (Softphone, Smartphone, SDK) is een set van oplossingen en producten die hoge kwaliteitstelefonie biedt, gebaseerd op SIP. Vidivic is gebouwd met de Intellivic Software Development Kit (SDK) van Androme. Deze SDK bevat een collectie APIs, die het voor ontwikkelaars gemakkelijk maakt hun eigen videotelefonie toepassingen te ontwikkelen. De SDK wordt ook verkocht aan telecomoperatoren en softwarebedrijven die hoge kwaliteit audio en video willen integreren in hun producten en diensten.

http://www.androme.com

http://www.intellivic.com

Vidivic is een gratis online dienst die gebruikers toelaat om via het web vergaderingen te organiseren en bij te wonen. Wie beschikt over een webcam en headset kan ten volle genieten van videoconferencing. Gebruikers die niet beschikken over een pc of internet verbinding, kunnen nog steeds deelnemen aan de vergadering met een gewone telefoon.
Meer weten? Contacteer: Vidivic Project Office, Kristof Thys, +32-11-30-13-30, Project.Office@vidivic.com