Persberichten Rijn & Venen, 10.05 uur

Utrecht, 24-10-2007

Baldadigheid

WOERDEN - Een 25-jarige man uit Woerden is woensdagmorgen 24 oktober aangehouden voor baldadigheid. De man werd omstreeks 03.25 uur betrapt toen hij een marktkraam aan het Kerkplein vernielde. Op het politiebureau bleek dat er nog een bekeuring voor hem openstond.

Onder invloed

MIJDRECHT Op de Borsaliastraat is woensdagmorgen om 02.40 uur een beginnend bestuurder aangehouden voor rijden onder invloed. De man, een 34-jarige inwoner van Mijdrecht, werd door surveillerende agenten gecontroleerd en had te veel gedronken. De ademanalyse op het politiebureau wewes uit dat hij 220 ug/l in zijn lichaam had, terwijl voor beginnend bestuurders maximaal 88 ug/l is toegestaan. Proces-verbaal is opgemaakt.

Beledigen

WOERDEN Voor het beledigen van agenten, is dinsdagavond een een 22-jarige man uit Woerden aangehouden. De agenten waren om 23.10 uur bezig met het uitschrijven van een bekeuring op de Oranjestraat, toen de man langsliep en het nodig vond om de agenten grof te beledigen. Hij is aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Onder invloed

ABCOUDE Een 18-jarige vrouw uit Abcoude is dinsdagavond aangehouden voor rijden onder invloed. De beginnende bestuurster werd om 21.45 uur gecontroleerd op de Amsterdamse Straatweg en had teveel gedronken. Ze werd aangehouden en uit de ademanalyse op het politiebureau bleek dat ze 235 ug/l in haar lichaam had, terwijl de grens op 88 ug/l ligt. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en ze kreeg een rijverbod van drie uur.

Laatst gewijzigd 24-10-2007 10:06 | © Politie Utrecht