ABVAKABO FNV

Meld u aan voor de klankbordgroep CWI en UWV

19 oktober kondigde minister Donner 1500 ontslagen aan bij de fusie van CWI en UWV. Zie ook het bericht: Fusie UWV en CWI: waar komen die 1500 vandaan?

U vraagt zich waarschijnlijk af: zijn dit gedwongen ontslagen, hoe is deze rekensom tot stand gekomen, waar zijn de onderliggende stukken en is er geen overleg met ABVAKABO FNV geweest? ABVAKABO FNV hoorde het bericht net als u via tv en radio. In de komende weken hebben wij overleg bij uw werkgever. Pas dan kunnen wij u uitgebreider berichten over het tijdpad, de gevolgen voor uw werk en voor uw arbeidsvoorwaarden.

Wilt u meedenken?

Vooruitlopend hierop willen wij een klankbordgroep oprichten die zich speciaal met deze fusie bezig gaat houden. Leden, al of niet uit een bedrijfsverzamelgebouw, die willen meedenken over de toekomst van één arbeidsmarkttoeleidingsbedrijf. Leden die willen denken vanuit de medewerker, klant en over de toekomstmogelijkheden van één Zelfstandig Bestuursorgaan.

U kunt zich hier voor opgeven via (u kunt op dit adres geen vragen stellen, dat kan uiteraard wel aan onze frontoffice medewerkers op 0900 - 22 825 22)