Gemeente Woerden


* Persberichten

Participatietraject Visie 2025 van start

24 okt 2007
Geef uw mening over de toekomst van Woerden. Op 18 oktober heeft de raad ingestemd met het participatietraject van de Visie 2025. De gemeente vraagt nu úw mening over de conceptvisie 2025 van het college. In Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld zijn in november bijeenkomsten waar u met raadsleden en leden van het college in gesprek kan gaan over de conceptvisie.
In het voortraject heeft het college met ruim 120 uitgenodigde bewoners en vertegenwoordigers van instellingen en organisaties een start gemaakt met de conceptvisie. Ook de jongerenraad, wijkplatforms en het burgerpanel worden hierbij betrokken.

De Woerdense jongeren tussen de 12 en 23 jaar (de doelgroep van de jongerenraad) worden nu actief door de gemeente benaderd om mee te doen aan een speciaal voor hen ontworpen digitaal participatieproces, dat in overleg met de jongerenraad vorm krijgt.

Nu willen we úw mening horen

Op de participatiebijeenkomsten kunt u aangeven wat ú goed of minder goed vindt. De gemeenteraad neemt pas een definitief standpunt in ná het participatietraject. Uw mening is dus van groot belang voor het debat in de gemeenteraad in maart 2008. Er wordt uitgegaan van besluitvorming in de raad in maart / april, zodat er voldoende ruimte is voor meningsvorming, het raadsdebat en om (indien gewenst) daarna de conceptvisie aan te passen.

Waar en wanneer

Harmelen: 13 november, H2o, De Uithof 1
Kamerik: 14 november, Schulenburch, Overstek 2 Woerden: 20 november, Kalsbeek College, Van Kempensingel 23 Zegveld: 26 november, Milandhof, Middenweg 2

Alle bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur

Zie ook:

* Visie 2025

* Participatietraject Woerden

* Inwoners over Visie 2025

* Woerden wil evenwichtig groeien tot 2025 (nieuwsbericht)
* Woerden vormt visie op verre toekomst (nieuwsbericht)

Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden | tel. (0348) 428 911 | stadhuis@woerden.nl |