Gemeente Medemblik

Bevolkingsenquête voor nieuw cultuurbeleid

De gemeenten Medemblik en Andijk gaan binnenkort informatie verzamelen om het cultuurbeleid af te stemmen op de wensen en behoeften van de bevolking. Graag willen zij weten hoe de cultuurdeelname van de bevolking is; waar uw interesses liggen, waaraan u wilt deelnemen en wat u zelf doet op dit terrein. Ook willen zij weten hoe het bereik en de waardering is van het huidige aanbod aan musea, voorstellingen en evenementen. Het onderzoek is onderdeel van het project Doe Medemblik en Meer.

Om de nodige kennis te verzamelen is opdracht gegeven aan onderzoeksbureau I&O Research tot het uitvoeren van een telefonische enquête onder de bevolking. Er is een willekeurige steekproef getrokken uit de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA). In totaal worden bijna 1.000 inwoners van zestien jaar en ouder telefonisch benaderd. Deze mensen krijgen vooraf een brief toegestuurd met informatie over de enquête.

Met vragen over de telefonische enquête kunt u contact opnemen met I&O Research in Hoorn, 0229 28 25 55 of via de mail b.de.haan@ioresearch.nl.