Persberichten Utrecht stad, 11.30 uur

Utrecht, 24-10-2007

Brand in woning

UTRECHT- Op dinsdagavond ontstond er brand in een woning. Omstreeks 23.40 uur kreeg de brandweer de melding dat een woning in brand stond aan de Dickenslaan. De brandweer bluste de binnenbrand. In de woning was niemand aanwezig en er vielen geen gewonden. De oorzaak van de brand is onbekend en de politie verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844 Utrecht noord.

Bekeuring voor slaper

UTRECHT- Op woensdagochtend werd een man aangehouden omdat hij in het openbaar sliep. Omstreeks 04.15 uur zagen agenten een 39-jarige van uit Ter Apel slapen in het park Oog en Al. De man was al eerder gewaarschuwd om dit niet te doen. Nu lag hij er dus weer en kreeg een bekeuring.

Baldadige schoften

UTRECHT- Twee jongens op een fiets hebben in de nacht van dinsdag op woensdag 9 personenautos vernield. Omstreeks 03.45 uur kreeg de politie de melding dat twee jongens op een fiets langs autos reden op de Jacob Cabeliaustraat. De jongens die achterop zag sloeg iedere keer een ruit kapot van geparkeerdstaande autos kapot. In totaal gingen er 12 autoruiten kapot. Enige tijd later werden ook de ruiten van 5 andere personenautos vernield aan de Mimosastraat. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen van deze schofterige streek te reageren via 0900-8844.

Geslagen

UTRECHT- Op dinsdagavond werd een vrouw geslagen door een groepje jongens. Omstreeks 20.15 uur was de vrouw uit Utrecht aanwezig in een restaurant op de Hondsrug en een groepje jeugd gedroeg zich hier vervelend. De vrouw was het zat en liep naar de jongens toe om te vragen waarom ze dit deden. De groep liep echter weg en de vrouw liep achter hen aan. Op de Gaasterland bleef de groep staan en hier kreeg de vrouw een harde stomp tegen haar hoofd. Ze kwam ten val en kreeg nog een aantal schoppen. Twee getuigen zagen dit en nadat een van de getuigen zijn hond had losgelaten rende de groep hard weg. De vrouw raakte gewond aan haar hoofd en moest zich onder dokterbehandeling laten stellen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844 Utrecht zuid.

Laatst gewijzigd 24-10-2007 11:39 | © Politie Utrecht