Warchild


NK Western Riding veilt voor War Child
Van 24 t/m 30 september 2007 organiseerde de Stichting Western Riding Nederland het Nederlands kampioenschap Westernriding. De locatie was voor het 6e jaar bij Manege Bartels in Marienheem (gem. Raalte). Bijna 400 ruiters streden voor de fel begeerde titel: Nederlands Kampioen Westernriding 2007.

Vooral in het weekend trok het NK veel publiek. Op zaterdagavond kon er echt niemand meer bij. Een uitgelezen moment om een veiling te organiseren. Elk jaar wordt er een ander goed doel gekozen voor de veiling, dit jaar was dat War Child. Tijdens de veiling kon men bieden op een portret van je eigen paard geschilderd door Rob Langenberg. Rob is kunstschilder en maakt de mooiste portretten van paarden. Na een inleidend woord van War Child voorlichtster Petra Zoet (foto) nam de veilingmeester John Schuurman (foto) het over om de veiling te leiden.

Het hoogste bod kwam uiteindelijk van Trainingsstal Madepolder uit Den Haag. 1850 euro!!!! Bovendien was er een inzamelactie gehouden onder alle deelnemers aan het NK. Dit bracht ook nog een 380 euro op, waardoor de totale opbrengst voor War Child 2230 euro is!

War Child wil graag trainingsstal Madepolder en alle anderen bedanken die deze mooie donatie mogelijk hebben gemaakt.

Wil jij ook jouw evenement koppelen aan War Child? Meld dan meteen jouw actie aanvia het aanmeldformulier, of ga naar de actiepagina voor ideeën!