Gemeente Hengelo
Spoorwegovergang Grobbenweg

In verband met de aanleg van een fietstunnel onder het spoor is de spoorwegovergang bij de Grobbenweg afgesloten. De werkzaamheden duren tot eind 2007. Wel kan het verkeer gebruik maken van het viaduct over de Weideweg. Ook kan het spoor gekruisd worden via het viaduct Deldenerstraat en via de overweg Schildsweg bij IKEA richting Borne.

Noordelijke Esweg.

Van 15 oktober tot en met 26 oktober is de Noordelijke Esweg (van de Oostelijke Esweg tot de Weijinksweg), in verband met asfalteringswerkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Verkeer vanaf Bedrijventerrein Weijinksweg kan vanaf de Weijinksweg naar de Noordelijke Esweg richting de Oldenzaalsestraat rijden. Verkeer vanuit de wijk Bovenhoek wordt verzocht om via de Cruys Voorberghstraat naar de Caro van Eyckstraat te rijden en vervolgens naar de Noordelijke Esweg. Verkeer vanaf de wijk Weijinkshoek zal via een aangegeven route over het werkvak worden geleid. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer F. Leferink, telefoon 074-2459910.

mr. P.J. Troelstrastraat.

Van woensdag 10 oktober 2007 tot eind oktober wordt er op de mr. P.J. Troelstrastraat éénrichtingsverkeer ingesteld als gevolg van de kabel- en leidingswerkzaamheden van de nutsbedrijven. Vanaf de Bornsestraat kan het verkeer de mr. P.J. Troelstrastraat inrijden richting de Dennenbosweg.

Populierenweg

Van maandag 5 november tot medio december is de Populierenweg in verband met bestratingswerkzaamheden afgesloten voor het verkeer, gedurende deze werkzaamheden zal het éénrichtingsverkeer worden opgeheven. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met dhr. H. Lukas telefoon 074-2459185.