Ingezonden persbericht


Aviva Solutions wordt Microsoft Services Partner
Microsoft Services waardeert kennis, kwaliteit en visie van Aviva Solutions

Leiden, 24 oktober 2007 -- Microsoft Services heeft Aviva Solutions benoemd tot Microsoft Services Partner. Aviva Solutions bestaat sinds een jaar en wordt nu al door Microsoft Services gezien als een van de vooraanstaandste specialisten op het gebied van het Microsoft Enterprise Platform.

Aviva Solutions wordt door Microsoft Services gewaardeerd om zijn kennis van de verschillende onderdelen van het Microsoft Enterprise Platform en de samenhang daartussen; om zijn bewezen kwaliteit in dienstverlening; en om de heldere toekomstvisie. Aviva Solutions heeft al verscheidene succesvolle projecten afgerond, met inzet van onder andere Sharepoint Portal Server (MOSS 2007), Biztalk Server, Microsoft Business Intelligence, Commerce Server en .Net Framework.

Innoveren, proberen en leren
Organisaties die gebruik maken van het Microsoft Enterprise Platform, profiteren van de nauwe samenwerking met Microsoft. Aviva Solutions heeft namelijk als bétatester een belangrijke rol bij de innovatie van en de praktijkproeven met de nieuwe Microsoft-technologieën. Zo kunnen klanten van Aviva Solutions als eerste profiteren van de nieuwste Microsoft-producten en -oplossingen. Medewerkers worden altijd als eerste opgeleid op intensieve Microsoft-trainingen.

René Bouw, Group Practice Manager bij Microsoft Services zegt over de samenwerking: "Dit samenwerkingsverband gaat veel verder dan alle partnerships die Microsoft Services tot nu toe met haar partners is aangegaan. We zijn er met Aviva Solutions op gericht om elkaar te versterken en aan te vullen. Hoewel we gescheiden organisaties zijn, zullen we in veel gevallen naar buiten toe één Microsoft-gezicht vormen. Om dit succesvol te doen, dienen we elkaar optimaal ondersteunen in de achterliggende processen en elkaar goed geïnformeerd houden. Voor medewerkers van Aviva Solutions betekent de samenwerking een optimale ondersteuning in kennis en middelen".

Inmiddels werken er bij Aviva Solutions twintig medewerkers voor klanten in uiteenlopende branches en worden diverse projecten al samen met Microsoft Services uitgevoerd. Bart Hoppe, mede-directeur en -oprichter Aviva Solutions, zegt: "Bedrijven laten mogelijkheden die het Microsoft-platform biedt, vaak onbenut door het gebrek aan specialistische kennis en capaciteit. Aviva Solutions ondersteunt deze bedrijven met zeer ervaren Microsoft-ontwikkelaars die naast IT-kennis, ook kennis van bedrijfsprocessen hebben. Aviva Solutions haalt het allerbeste uit het Microsoft-platform."

Over Aviva Solutions
Aviva Solutions is specialist op het gebied van het Microsoft enterprise platform. Aviva Solutions ondersteunt organisaties op het gebied van content management, e-commerce, integratie, business intelligence, kennismanagement en ontwikkelstraten. Naast het uitvoeren van de projecten, beschikt Aviva Solutions over consultants en architecten die organisaties adviseren bij het bedenken en uitwerken van nieuwe strategische bedrijfsoplossingen. Het hoofdkantoor van Aviva Solutions is gevestigd in Leiden. Meer informatie is te vinden op www.avivasolutions.nl.

Meer informatie
Aviva Solutions
Bart Hoppe
e: bart.hoppe@avivasolutions.nl
t: (071) 535 17 30

PublieksWerk B.V.
Marije Verdouw
e: aviva@publiekswerk.nl
t: (020) 486 21 39