Otis in China erkent als top serviceverlener

24/10/2007 15:32



PR Newswire



FARMINGTON, Connecticut, October 24 /PRNewswire/ --
Otis Elevator Company, onderdeel van United Technologies Corp. (NYSE: UTX), ontving van de Chinese regering een prestigieuze prijs voor het beheren van de meest efficiënte en effectieve telefonische hulpdienst in China; dit in vergelijking met andere ondernemingen van dezelfde grootte.

De OTISLINE(R) telefonische hulpdienst in China werd tijdens een bijeenkomst van Zuidoost Aziatische telefonische hulpcentra in Peking erkent vanwege zijn overall kwaliteit, efficiëntie en professionele serviceverlening. De OTISLINE telefonische hulpdienst van Otis' is 24 uur per dag bereikbaar en is bedoeld als eerste contact voor klanten en wordt gebruikt om liftreparateurs uit te zenden.

"Wij zijn er trots op dat we de snelste in de industrie zijn", zei Otis' president Ari Bousbib. "Met onze niet-aflatende onderhoudsprogramma's, hoog opgeleid onderhoudspersoneel en een 24 uur per dag - 7 dagen per week bewaking, streven wij er niet alleen naar om aan de wensen van onze klanten te voldoen, maar ook hun verwachtingen te overtreffen."

Gemiddeld beatwoorden vertegenwoordigers van OTISLINE in Peking de telefoontjes van klanten 60 procent sneller dan de standaard die door het ministerie van industriële informatie van China is vastgesteld. In China krijgt OTISLINE meer dan 1.200 telefoontjes per dag binnen. Klanten halen vaak aan dat de OTISLINE telefonische hulpdienst, in vergelijking met de concurrentie, zo professioneel en efficiënt is. Otis is de eerste liftenfabrikant die deze prijs van de Chinese regering ontvangt. Andere ondernemingen die dit jaar deze prijs ontvangen zijn onder andere de China Construction Bank, China Mobile en de CITIC Bank.

De OTISLINE telefonische hulpdienst is een onderdeel van de leidende serviceverlening van Otis in de industrie. Andere services die Otis verleent zijn onder andere bewaking op afstand van apparatuur, technologisch geavanceerde preventieve onderhoudsprogramma's, een uitgebreide voorraad reserveonderdelen en de grootste en best getrainde groep experts in deze bedrijfstak, die werkzaam zijn in het veld.

De eerste OTISLINE telefonische hulpdienst werd in 1983 in Noord-Amerika geïntroduceerd en werd daarmee het eerste nationale service verdeelcentrum in deze bedrijfstak. Vandaag de dag verlenen OTISLINE telefonische hulpdiensten service over de gehele wereld.

Otis Elevator Company is 's werelds grootste fabrikant en onderhoudsbedrijf van producten voor het transporteren van personen, waaronder liften, roltrappen en rolpaden. Het hoofdkantoor staat in Farmington, Connecticut. Otis heeft 62.000 werknemers en biedt producten en diensten aan in meer dan 200 landen en staten en onderhoudt wereldwijd 1,6 miljoen liften en roltrappen. United Technologies Corp., dat in Hartford, Connecticut is gevestigd, is een divers bedrijf in hoogstaande technologische producten en diensten voor de bouw- en luchtvaartindustrie.

Website: http://www.otis.com

Tizz Weber, directeur communicatie van Otis Elevator Company, +1-860-676-6127, Tizz.Weber@Otis.com